iPhone-tafel met 58 inch-scherm

Door: Wouter Hoeffnagel | 03 november 2010 10:32

Nieuws

Table Connect is een tafel waar je je iPhone op kunt aansluiten. Door dit te doen kun je de iPhone gebruiken via een 58 inch-scherm dat op het blad van de tafel is bevestigd. Het Duitse team achter de Table Connect heeft een video op YouTube geplaatst waarin een prototype wordt gedemonstreerd.

De iPhone wordt met behulp van een kabel verbonden met de Table Connect. Daarnaast moet het toestel op het moment gejailbreaked zijn om een speciale app te kunnen draaien. In het filmpje laat het Table Connect-team echter doorschemeren dat dit in de toekomstig niet meer noodzakelijk is. Hoe het systeem in de toekomst wel gaat werken is niet duidelijk. De tafel heeft multitouch-eigenschappen, waardoor je alles kunt doen wat je normaal ook op de iPhone doet. Denk hierbij aan swipen, maar ook aan in- en uitzoomen door je vingers naar elkaar toe of van elkaar af te bewegen.

De Table Connect is helaas alleen geschikt voor de iPhone 4 en 3GS. Dit heeft volgens het team te maken met de processor van de originele iPhone en de iPhone 3G. Deze is simpelweg te langzaam om goed met de Table Connect te kunnen samenwerken.

Juich overigens niet te vroeg. Het is goed mogelijk dat de Table Connect een hoax is. Zo viel het MacWorld-lezer Davasc op dat op de iPhone op het filmpje met de pink wordt uitgeschakeld zodra je iPhone-app wordt opgestart. Daarnaast bevat de website van Table Connect zeer weinig informatie en wordt gehost door Blogger.

De demonstratie van het prototype van de Table Connect

0 Reactie(s) op: iPhone-tafel met 58 inch-scherm

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.