iPhone & iPad: Hardlopen op een goed ritme

Door: Robin Smit | 22 januari 2013 10:48

iPad

Wie graag aan hardlopen doet zal ongetwijfeld weten dat goede muziek hierbij een behoorlijke prestatieboost kan geven. Dit werkt echter het beste wanneer je een muziekstijl weet te vinden die past bij jouw loopritme. Met CruiseControl wordt dit nu voor je geregeld.

CruiseControl is een hardloop app die zicht richt op het zoeken van de juiste muziek bij jouw hardloopritme. Je kunt CruiseControl gebruiken middels een van de vier verschillende modi die de app biedt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk de app een nummer te laten zoeken dat aansluit op jouw loopritme, maar het is ook mogelijk een bepaald ritme in te stellen waarop je graag zou willen lopen. De app zal je bij deze laatste modus met behulp van muziek en tikjes helpen om dit ritme te behalen.

CruiseControl gebruikt de muziek die jij op je iPhone hebt staan om het ritme aan te geven. De app weet dit tot op bepaalde hoogte goed te doen, maar het wil zo nu en dan ook voorkomen dat de app een verkeerd ritme herkent. Wanneer dit voorkomt kun je dit nummer gelukkig met een eenvoudige handeling overslaan. Het is overigens wel aan te raden om een grote verzameling muziek op je iPhone te zetten, want anders loop je het risico continue naar dezelfde muziek te moeten luisteren.

Kortom

CruiseControl is een handige app voor hardlopers die graag naar muziek luisteren tijdens hun workout. De app past namelijk het ritme van de muziek aan op jouw hardloopstijl. Erg leuk is de mogelijkheid om dit ook andersom te doen.

Beoordeling: 7/10

Download Cruise Control: Run in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad: Hardlopen op een goed ritme

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.