iPhone & iPad: Grafische topper met mankementen

Door: Robin Smit | 20 december 2012 15:19

iPad

De Modern Combat reeks van Gameloft is al enkele jaren een begrip wanneer het aankomt op grafisch indrukwekkende shooters. Modern Combat 4 brengt hier geen verandering in en zet wederom een optisch pareltje in de App Store neer.

Modern Combat 4 speelt zich af in de toekomst en weet hierdoor weer net even een ander gevoel mee te geven dan de voorgaande delen uit de serie. Grafisch weet de game dicht in de buurt te komen van wat we niet al te lang geleden op consoles zagen langskomen. Hierdoor weet de game vanaf het eerste moment je aandacht te grijpen.

Helaas wordt na even spelen al snel duidelijk dat Gameloft in hun missie om een grafisch prachtige game neer te zetten, is vergeten dat niet alles hierom draait. Zo is de besturing net niet zo prettig als je zou willen en had er meer aandacht mogen worden besteed aan een overtuigend verhaal. Ook word je aangemoedigd om, naast de aanschafprijs van €5,99, ook nog eens in-app aankopen te doen.

Kortom

Modern Combat 4 is een grafisch prachtige shooter die je bijna het idee geeft dat je aan het gamen bent op een console. Helaas laten onder andere de besturing en het verhaal te wensen over.

Beoordeling: 6/10

Download Modern Combat 4 in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad: Grafische topper met mankementen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.