iPhone & iPad: Eerste hulp bij slechte nachtrust

Door: Robin Smit | 02 februari 2013 14:40

iPad

Komt het je bekend voor om uren wakker te liggen? Je hebt alle hoeken van je bed al gezien, acht keer je kussen opgeklopt en hebt zelfs het befaamde glaasje warme melk al geprobeerd, maar toch kan je de slaap niet vatten. Als dit je iets te vaak overkomt dan hebben wij nu goed nieuws voor jou.

Met de app Sleep Manager zou het namelijk kinderlijk eenvoudig moeten worden om snel in slaap te komen en ook nog eens een rustige nacht door te maken. Sleep Manager is namelijk een app die je met een combinatie van muziek of natuurgeluiden en binaurale golven helpen om in slaap te komen. Het is de bedoeling dat je door het luisteren naar deze geluiden eenvoudig in slaap moet kunnen komen. In de app kan je instellen hoe lang je naar Sleep Manager wil luisteren voordat de app automatisch stopt.

In Sleep Manager zijn verschillende muzieksoorten en geluiden aanwezig die allemaal een specifieke uitwerking op jouw nachtrust zouden moeten hebben. Alhoewel wij dit niet zo specifiek hebben ervaren, zetten voornamelijk de muzieksoorten wel een stemming neer. Een nadeel aan de app is dat het gebruik ervan het beste werk met oordopjes. Nu is dit voor het slapen niet zo'n probleem, maar wanneer je eenmaal in dromenland bent, is het niet zo heel erg handig als je deze nog steeds in je oren hebt zitten.

Kortom

Sleep Manager is een app die je moet helpen om beter te kunnen slapen met behulp van een combinatie van natuurgeluiden of muziek en binaurale golven. Of de app je gegarandeerd gaat helpen om in slaap te komen is moeilijk te bewijzen. Dat de app slaapverwekkend is, in de goede bedoeling van het woord, mag echter wel duidelijk zijn.

Beoordeling: 7/10

Download Sleep Manager in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad: Eerste hulp bij slechte nachtrust

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.