iPhone & iPad: Een boodschap van de goden

Door: Robin Smit | 16 december 2012 15:56

iPad

Volgens de oude Grieken was het weer niets minder dan een boodschap van de goden. Inmiddels weten we beter en hebben de goden plaats gemaakt voor weermannen als Piet Paulusma of Erwin Krol. We leven echter in een tijd waarin alles dat oud is hip lijkt te zijn. Zo zijn de Griekse goden ook weer helemaal terug.

In WOO, dat staat voor Weather of Olympus, krijg je een weersverwachting voorgeschoteld die wordt getoond in de stijl van de Griekse Mythologie. In de app is het mogelijk om het weerbericht van vandaag of tot maximaal twee dagen vooruit te raadplegen.

Voor elke dag wordt er een afbeelding getoond van een Grieks Mythologisch figuur met daaronder een verklaring voor het weer van die dag. Zo zul je op een regenachtige dag bijvoorbeeld de boodschap krijgen dat de goden hiervoor hebben gekozen om jouw kinderen te laten groeien. In veel gevallen kunnen de teksten beter worden beschouwd als amusement in plaats van een goed weerbericht. Dit maakt echter niet zo heel veel uit, want de teksten zijn erg vermakelijk en weten eens een keer echt wat anders te doen met het traditionele weerbericht.

Kortom

Weather of Olympus is een app die je de weersverwachting vertelt aan de hand van leuke teksten door Griekse Mythologische figuren. Of je de app echt serieus kunt gebruiken voor het weerbericht is een beetje de vraag. Dat de app goed kan amuseren is echter een ding dat zeker is.

Beoordeling: 7/10

Download Weather of Olympus in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad: Een boodschap van de goden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.