iPhone & iPad app: Welk deel van je brein gebruik jij?

Door: Robin Smit | 27 augustus 2012 15:40

iPad

Er wordt gezegd dat mensen slechts 10% van hun brein gebruiken. Als jij wilt weten of dit voor jou ook geldt kan je aan de slag met Brain Challenge. Deze Brain Trainer laat je verschillende minigames spelen en vertelt je aan de hand hiervan welk deel van je brein jij daadwerkelijk gebruikt.

Brain Challenge is zoals de meeste Brain trainers opgebouwd uit een dagelijkse training die bestaat uit verschillende minigames. Je dagelijkse training doe je met behulp van je persoonlijke digitale trainer. De minigames in Brain Challenge zijn variërend, maar anderzijds vaak erg simpel en kort. Ook werkt de besturing van de minigames niet altijd even soepel waardoor de resultaten niet altijd even betrouwbaar zijn. De resultaten van de minigames worden omgezet in hersengebruik en zijn verder in verschillende grafieken te raadplegen.

De game biedt ook de mogelijkheid om minigames vooraf te oefenen, maar gezien deze niet al te moeilijk zijn is het de vraag of deze functie ook echt nodig is.

Kortom

Brain Challenge is een Brain Trainer waarmee je kunt bijhouden welk deel van je hersenen jij daadwerkelijk gebruikt. Helaas zijn de minigames niet bijzonder uitdagend en werkt de besturing niet altijd even soepel. Voor de relatief hoge prijs van de app is het aan te raden voor een andere Brain trainer te kiezen.

Beoordeling: 5/10

Download Brain Challenge in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Welk deel van je brein gebruik jij?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.