iPhone & iPad app: Wat is de ware betekenis van het leven?

Door: Robin Smit | 11 oktober 2012 15:27

iPad

Ben jij een van die mensen die graag nadenkt over de diepere betekenis van het leven of een van die andere dingen die er echt toe doen? Er is nu een app die je de mogelijkheid geeft om deze zaken te bespreken met mensen die er net zo graag over nadenken als jij.

In SoulPancake kunnen gebruikers elkaar uitdagen om commentaar te geven op bijvoorbeeld een vraag, quote of video. Hierbij is het de bedoeling dat dit zaken betreffen die oproepen tot een discussie.

Op het beginscherm van SoulPancake zijn verschillende posts van andere gebruikers te vinden waarop jij kan reageren. Opvallend aan de reacties is dat deze over het algemeen goed onderbouwd zijn, in tegenstelling tot de reacties die op veel andere websites worden geplaatst. Toch moet ook worden opgemerkt dat het aantal reacties per geplaatste post niet bijzonder groot is.

SoulPancake biedt verder een handig overzicht van al jouw reacties op posts van anderen en reacties van anderen op jouw posts. Toch is het de vraag of de app voldoende meerwaarde biedt ten opzichte van Facebook of online fora.

Kortom

SoulPancake is een app voor mensen die het leuk vinden om na te denken over de belangrijke dingen in het leven en dit te bespreken met anderen. In de app worden over het algemeen goed onderbouwde reacties gegeven, maar het aantal gebruikers is duidelijk nog erg klein.

Beoordeling: 6/10

Download SoulPancake in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Wat is de ware betekenis van het leven?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.