iPhone & iPad app: Rapper worden was nog nooit zo eenvoudig

Door: Robin Smit | 01 augustus 2012 14:18

iPad

Voor iedereen die er al jaren van droomt om als wereldberoemde rapper een podium te beklimmen is er nu goed nieuws. Met de app AutoRap van Smule maak je nu in een handomdraai van elk stukje gesproken tekst een instant classic.

Het maken van je eigen rap in AutoRap is werkelijk kinderspel. Bij het opstarten vraagt de app je iets in te spreken. Het maakt hierbij niet uit wat je inspreekt, op wat voor toon of hoe lang. De app zal vervolgens van jouw gesproken tekst een rap maken met een van de aanwezige beats in de app.

AutoRap is gratis te downloaden en komt hierbij met de mogelijkheid om 25 keer een rap te maken met een van de standaard beats van Smule. Tegen betaling is het mogelijk meer raps te maken of premium beats vrij te kopen. Deze beats zijn afkomstig van grote artiesten als 2Pac, B.o.B. en Eminem. Deze herkenbare beats maken het gebruik van de app vele malen leuker. De kwaliteit van de raps die worden gecreëerd zijn boven verwachting goed. Helaas is het niet mogelijk zelf nog aanpassingen te maken aan de raps die je hebt gemaakt. Ook biedt de app niet de mogelijkheid om raps lokaal op te slaan. In plaats hiervan kunnen deze worden gedeeld via social media.

Kortom

AutoRap van Smule is een leuke app waarmee je zelf je eigen raps kan maken op standaard beats of bestaande beats van grote rappers door enkel iets in te spreken op je iPhone of iPad. De kwaliteit van de gecreëerde raps is goed, maar helaas kan je deze niet zelf bewerken of opslaan.

Beoordeling 7/10

Download AutoRap in de AppStore

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Rapper worden was nog nooit zo eenvoudig

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.