iPhone & iPad app: Project- en takenmanager voor iedereen

Door: Robin Smit | 24 september 2012 14:51

iPad

Wanneer je vaak met anderen aan grote projecten werkt, zal je ongetwijfeld de situatie herkennen waarin iedereen even kwijt is waar hij of zij aan moet werken. Hier zijn gelukkig verschillende uitgebreide, zakelijke takenmanagers voor. ben je op zoek naar iets meer eenvoud? Dan is Asana wellicht de app voor jou.

Asana is een een online project- en takenmanager waar meerdere gebruikers tegelijkertijd toegang tot hebben. Deze toegang wordt zowel geboden via een overzichtelijke website als via apps voor smartphones.

Het voordeel aan de Asana app is dat je deze zowel voor gedeelde taken als voor persoonlijke taken kan gebruiken. Hiermee zou de app in theorie ook je persoonlijke takenmanager kunnen vervangen. Het aanmaken en aflezen van taken in de app gaat erg eenvoudig door een mooi vormgegeven en overzichtelijke interface.

Asana biedt verder de mogelijkheid om direct reacties te plaatsen bij aangemaakte taken. Ook is in een oogopslag te zien welke medewerkers verantwoordelijk zijn voor de geselecteerde taak. Door deze relatief eenvoudige, maar toch veelzijdige oplossing voor het plannen van taken, is Asana een app die voor veel verschillende gebruikers geschikt is. Helaas is er geen iPad app beschikbaar van Asana.

Het gebruik van Asana is gratis tot maximaal 30 gebruikers per project. Wil je met meer personen gebruik maken van de dienst en wil je premium diensten gebruiken, dan zul je een betaald abonnement moeten afsluiten.

Kortom

Asana is een overzichtelijke en eenvoudig te gebruiken project- en takenmanager. De dienst is zowel te gebruiken via een mooi vormgegeven app als via de website. Helaas mist er een aparte iPad app.

Beoordeling: 8/10

Download Asana Mobile in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Project- en takenmanager voor iedereen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.