iPhone & iPad app: Overal toegang tot je aantekeningen

Door: Robin Smit | 20 augustus 2012 15:00

Review

Enige tijd geleden werd Evernote geïntroduceerd als een handige manier om altijd en overal toegang te hebben tot aantekeningen. Inmiddels telt de dienst al behoorlijk wat gebruikers en dat vraagt natuurlijk om ontwikkelaars die hierop inspelen met handige apps om de dienst nog beter te maken.

Everclip is hier een voorbeeld van. De app vormt als het ware de brug tussen het maken van notities op de iPhone en Evernote. Uiteraard biedt Evernote deze mogelijkheid zelf ook, maar wanneer het aankomt op bijvoorbeeld het toevoegen van afbeeldingen schiet de app tekort. In EverClip is het mogelijk aantekeningen te maken die bestaan uit zowel tekst als foto's. Dit kan door deze zelf te maken, maar ook het uploaden van materiaal van bijvoorbeeld het internet is mogelijk. Vervolgens kunnen deze aantekeningen met een druk op de knop worden verstuurd naar Evernote. Helaas mist de app dan wel weer de mogelijkheid om ook audio bij de aantekeningen te voegen. Iets dat wel mogelijk is in de officiële Evernote app.

Kortom

EverClip is een app die het mogelijk maakt aantekeningen met afbeeldingen te uploaden naar Evernote vanaf een iPhone. Dit werkt erg goed en snel, maar helaas mist de app de mogelijkheid om ook audiobestanden toe te voegen.

Beoordeling 6/10

Download EverClip in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Overal toegang tot je aantekeningen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.