iPhone & iPad app: Na de Angry Birds is het nu de beurt aan de Piggies

Door: Robin Smit | 08 oktober 2012 13:20

iPad

Ongetwijfeld kunnen we ons allemaal nog wel herinneren hoe groot de Angry Birds rage is geweest. Een ogenschijnlijk eenvoudig spelletje groeide in de kortste keren uit tot een merk met t-shirts, docking stations, hoesjes en meer. De makers van Angry Birds komen nu met een nieuwe game op de proppen. Dit keer zijn het niet de gekleurde vogels, maar de varkentjes die hun intrede maken als hoofdrolspelers.

In Bad Piggies is het jouw taak om de varkentjes uit Angry Birds te helpen in hun zoektocht naar eieren. Hiervoor zul je ze door verschillende levels moeten loodsen met behulp van verschillende voertuigen. Hoe deze voertuigen eruit zien, is volledig aan jou. Aan het begin van elke level krijg je verschillende onderdelen tot je beschikking waarmee je de voertuigen kunt maken. Deze onderdelen lopen uiteen van simpele dozen en wielen tot motoren en propellers.

Na het bouwen van je voertuig is het nog zaak om ervoor te zorgen bepaalde onderdelen van je voertuig op het juist moment te activeren. Zet je direct de motor aan of bewaar je die voor dat ene moeilijke stuk in het level?

Dit laatste element maakt Bad Piggies een game die net even wat meer diepgang heeft dan Angry Birds. Toch lijken de varkentjes net niet diezelfde X-factor te hebben als de Angry Birds. Dit neemt echter niet weg dat deze game absoluut het spelen waard is!

Kortom

Bad Piggies is de langverwachte opvolger van Angry Birds. De game heeft net even wat meer diepgang dan zijn voorganger, maar heeft het niet in huis om een vergelijkbare rage los te laten barsten.

Beoordeling: 8/10

Download Bad Piggies in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Na de Angry Birds is het nu de beurt aan de Piggies

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.