iPhone & iPad app: Met wie spreek jij af?

Door: Robin Smit | 22 september 2012 11:59

iPad

Stiekem zijn we allemaal wel eens zoekend naar een 'special someone' of die ene goede vriend waarvan je je afvraagt hoe het kan dat jullie elkaar niet eerder hebben ontmoet. Om de zoektocht hiernaar net even gemakkelijker te maken is er nu een wel hele leuke app van Nederlandse bodem.

FlirtSmart is een app waarmee je op een leuke manier nieuwe mensen kan leren kennen. Na het installeren van de app maak je je eigen profiel aan door enkele vragen over jouw leven te beantwoorden. Ben je op zoek naar een serieuze relatie of voldoet een vriendschap voor jou ook? Houd je meer van blond of donker haar?

Na het aanmaken van je profiel kan je op zoek gaan naar andere gebruikers van FlirtSmart die een zo goed mogelijk match met jou hebben. Op het moment is het matchingsysteem nog vrij oppervlakkig, maar de makers van de app hebben aangegeven hier aan te werken. Het zoeken naar andere gebruikers kan op verschillende manieren. Zo kan je gebruikers sorteren op match of afstand in een lijst. Wil je het echter helemaal leuk maken, dan zet je de Flirt View modus aan. Hierbij zie je andere gebruikers met behulp van Augmented Reality op het scherm van je iPhone.

Wanneer jij de perfecte match hebt gevonden kan je met een druk op de knop flirten met die persoon of een verzoek indienen om te chatten. Doordat in Nederland al veel actieve gebruikers op FlirtSmart actief zijn is het vinden van contact sneller gebeurd dan je zou denken.

Kortom

FlirtSmart is een leuke app van Nederlandse bodem waarmee je op een originele manier andere mensen kan leren kennen. Het maakt hierbij niet uit of je op zoek bent naar een relatie of een vriendschap. Succes met afspreken!

Beoordeling: 8/10

Download FlirtSmart in de App Store

2 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Met wie spreek jij af?

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 11 december 2013 23:58 Anoniem
  Test
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 11 december 2013 23:59 Anoniem
  Ik ben een man uit h h waard ( nh ) ik kwam deze app een paar
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.