iPhone & iPad app: Met Peter Parker missies doen in New York

Door: Robin Smit | 15 juli 2012 15:23

iPad

'The Amazing Spider-Man' belooft een van de grote bioscoopklappers van de komende zomer te worden. Uiteraard kan een dergelijke filmproductie al lang niet meer zonder een minstens zo spectaculaire game.

The Amazing Spider-Man is een actiegame voor iOS die zich afspeelt in de open spelwereld van New York. Hierin is het de bedoeling om allerlei missies uit te voeren die voornamelijk zijn gericht tegen de criminelen in de stad. Hierbij speel je met Peter Parker, oftewel Spiderman. Om jezelf te verplaatsen door de stad, kun je gebruik maken van je mogelijkheid om webben te maken. Hierdoor kan je als het ware door de stad vliegen en slingeren. Tijdens de gevechten die je voert met criminelen, zul je dit web ook moeten gebruiken in combinatie met enkele andere moves. Al met al zorgt dit voor een gevarieerd vechtsysteem.

De grote open wereld en de mooie grafische effecten zorgen ervoor dat The Amazing Spider-Man zeker geen lichte game is voor een iOS device. Zo kon bijvoorbeeld bij de iPhone 4 al duidelijk worden gemerkt dat de game het onderste uit de kan haalt, wat betreft de prestaties van het apparaat. Dit was te merken door lichte haperingen en ver achterlopende rendering van de omgeving.

Kortom

The Amazing Spider-Man is een spannende actiegame waarbij je in een open spelwereld verschillend missies moet uitvoeren. De game maakt gebruik van een vermakelijk gevechtssyteem. Helaas is wel duidelijk te merken dat de game erg zwaar is op de wat oudere iOS devices.

Beoordeling 7/10

Download The Amazing Spider-Man in de AppStore

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Met Peter Parker missies doen in New York

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.