iPhone & iPad app: Maak je mooiste foto's nog mooier

Door: Robin Smit | 25 november 2012 12:49

iPad

Wie zichzelf wil kunnen onderscheiden met een app waarmee foto's kunnen worden bewerkt komt niet meer weg met een simpele verzameling filters. De makers van Retromatic begrijpen dit en komen met een app waarmee je uitgebreid foto's kunt bewerken.

Dit bewerken kan je in Retromatic doen door knipsels uit je foto's te voorzien van achtergronden, filters, teksten en badges. Opvallend aan de app is dat het aanbod van de verschillende aanpassingen erg groot is. Hiermee kan je foto's letterlijk volledig naar je eigen hand zetten. Wat helaas mist in de app is de mogelijkheid om knipsels van verschillende foto's samen in een grote collage te verwerken. De uitgebreide mogelijkheden van Retromatic laten je dit gemis echter al snel vergeten. De resultaten zijn indrukwekkend en duidelijk anders dan we bij andere apps hebben gezien.

Wanneer je klaar bent met het bewerken van je foto kun je deze plaatsen op onder andere Facebook, Instagram en Twitter. Ook kan je foto's opslaan op je iPhone.

Kortom

Retromatic is een app waarmee je knipsels uit je foto's kan voorzien van achtergronden, filters, teksten en badges. De mogelijkheden met de app zijn zodanig groot dat deze zichzelf goed weet te onderscheiden van vergelijkbare apps.

Beoordeling: 8/10

Download Retromatic in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Maak je mooiste foto's nog mooier

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.