iPhone & iPad app: Leg speciale momenten vast is deze dagboek-app

Door: tessa-vermeulen | 07 augustus 2012 13:20

iPad

24/7 en 365 dagen in het jaar willen vastleggen wat je allemaal doet? Dat kan met de app 365 Journal. Met een geïntegreerde kalender en de mogelijkheid tot het toevoegen van foto's hoeft geen dag meer onopgemerkt te blijven.

De app werk vrij logisch en navigatie is zeer eenvoudig. Het linker scherm toont een overzichtelijke maandkalender. Wanneer een activiteit staat gepland wordt er een streep boven die betreffende dag geplaatst. Dus in één oogopslag kan je zien welke dagen nog vrij zijn. De onderste tabbladen geven vervolgens per datum het aantal activiteiten weer. Daarnaast is het mogelijk hier een nieuwe activiteit toe te voegen.

Dit laatste kan eventueel ook via het plus-icoon in het rechter deelscherm. De app biedt de mogelijkheid tot het eenvoudig toevoegen van één of meerdere foto's bij iedere gebeurtenis. Het grote grijze gebied eronder biedt toegang tot het typen van verhalen voor het dagboek.

Ookal is deze app bedoeld voor het bijhouden van een dagboek, de vormgeving doet anders vermoeden. Met de kalender als middelpunt zal 365 Journal eerder gebruikt worden als agenda-app. Echter mist het, in deze categorie, toch enige functionaliteiten zoals herinneringen, overzichtelijke tijdschema's en een geavanceerde zoekfunctie. Nee, voor een dagboek-app kan je bijvoorbeeld beter Roller Journal gebruiken.

Kortom

365 Journal is bedoeld voor het eenvoudig bijhouden van dagelijkse activiteiten in de vorm van een dagboek. Ookal werkt de app prima, mist het design, functionaliteit en originaliteit. Het toevoegen van foto's is leuk, maar maakt de app niet bijzonder.

Beoordeling: 6/10

Download Capture Journal 365 PRO in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Leg speciale momenten vast is deze dagboek-app

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.