iPhone & iPad app: iLife voor iOS is eindelijk compleet

Door: Robin Smit | 26 maart 2012 08:56

Nieuws

Apple levert alle Macs al jaren standaard met iLife. Dit is een pakket creatieve software voor audio- video- en fotografie bewerking. Eerder werden al Garageband en iMovie naar iOS gebracht, de programma's voor video- en audiobewerking. Fotofanaten kunnen nu ook hun hart ophalen met iPhoto voor iOS.

iPhoto is een programma waarin het mogelijk is foto's te ordenen, bewerken en delen. Je foto's worden automatisch toegevoegd vanuit iCloud en de fotoalbums op je iPhone of iPad. Meer foto's kan je toevoegen met behulp van iTunes. Foto's kunnen met behulp van iPhoto tot op bepaalde hoogte worden bewerkt. Zo kunnen bijvoorbeeld aanpassingen worden gemaakt in verzadiging, contrast en scherpte van een foto. Ook kunnen veel leuke en mooie effecten worden toegepast op de foto's.

Een leuke extra functie is de mogelijkheid om foto's weer te geven in een verslag. Deze verslagen en andere foto's kunnen eenvoudig worden gedeeld met andere gebruikers van iPhoto. Alle content in iPhoto wordt op een visueel erg aantrekkelijke en overzichtelijke manier weergegeven. Verder zijn de de mogelijkheden van iPhoto relatief beperkt, waardoor de app voor ervaren gebruikers geen bijzondere toevoeging brengt op de standaard foto app.

Kortom

iPhoto is een leuke toevoeging op de standaard foto app in iOS. Met de app kun je eenvoudig foto's beheren, bewerken en delen. Alhoewel de app ten opzichte van de standaard foto app veel toevoegt, zijn de mogelijkheden voor ervaren gebruikers vrij beperkt.

Beoordeling 8/10

Bekijk iPhoto verder in iTunes (iPhone & iPad)

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: iLife voor iOS is eindelijk compleet

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.