iPhone & iPad app: Iets verloren? Zo weer gevonden!

Door: Robin Smit | 24 oktober 2012 13:49

Review

Wanneer je een apparaat bent verloren dat afkomstig is van Apple, dan zoek je dit uiteraard eenvoudig weer terug met de app 'Vind mijn iPhone.' Mocht het nu gebeuren dat je wat anders uit het oog bent verloren dan is er nu gelukkig iLost.

iLost is een app waarmee gebruikers gevonden en verloren voorwerpen weer bij de oorspronkelijk eigenaar terug kunnen brengen. Dit kan op twee manieren. Ten eerst kunnen mensen gevonden voorwerpen aanbieden. Aan de andere kant kunnen mensen die iets verloren zijn dit melden in de app. Deze gegevens worden vervolgens overzichtelijk op een kaart geplaatst, zodat je precies kan zien of er bij jou in de buurt iemand iets verloren is of gevonden heeft.

Opvallend aan iLost is dat er al veel items in de app zijn opgenomen en het dus zeker kan lonen om de app te gebruiken. Het feit dat de gemiddelde waarde van de aangeboden gevonden voorwerpen wel een stuk lager ligt dan die van de verloren voorwerpen roept wel de vraag op of jij je spullen altijd weer netjes terug kan verwachten.

Kortom

iLost is een handige app waarmee het mogelijk is om gevonden en verloren voorwerpen online te plaatsen. De app geeft je direct een duidelijk overzicht van alle producten die bij jou in de buurt zijn gevonden of verloren. Het relatief grote aantal geplaatste items maakt het gebruik van de app een absolute aanrader voor wie iets verloren is of gevonden heeft.

Beoordeling: 8/10

Download iLost in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Iets verloren? Zo weer gevonden!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.