iPhone & iPad app: Goedkoop sinterklaasinkopen doen

Door: Robin Smit | 22 november 2012 21:50

iPad

De financiële crisis en het nieuwe kabinet zorgen er samen voor dat alle Nederlanders behoorlijk moeten gaan inleveren de komende jaren. Uiteraard wordt ook de Goedheiligman hierdoor getroffen, waardoor het belangrijk is voor de sint om zo goedkoop mogelijk inkopen te doen dit jaar.

De Prijschecker van Beslist.nl is een app die hier op een slimme manier op inspeelt. De app maakt het namelijk mogelijk om snel en eenvoudig prijzen van speelgoed te vergelijken terwijl je in de winkel staat. Het enige dat je hiervoor moet doen is de verpakking, streepjescode of beschrijving van een product in de speelgoedwinkel fotograferen. Vervolgens laat de Prijschecker je binnen enkele ogenblikken zien of het product ergens anders goedkoper is te verkrijgen.

Of de winkeliers blij worden van het gebruik van de app is maar de vraag. Het gebruik van de app levert namelijk vaak goedkopere verkooppunten voor het speelgoed op. Het zoeken van producten werkt verrassend goed en de prijsverschillen kunnen soms behoorlijk zijn. Zo houdt de sint toch voldoende geld over om alle kinderen behoorlijk te verwennen dit jaar.

Kortom

Beslist.nl Prijschecker is een handige app waarmee in de winkel prijzen van speelgoed kunnen worden vergeleken. Een foto maken van de verpakking, streepjescode of beschrijving van het product is hiervoor voldoende.

Beoordeling: 9/10

Download Beslist.nl Prijschecker in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Goedkoop sinterklaasinkopen doen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.