iPhone & iPad app: Elke dag wat lekkers op tafel

Door: Robin Smit | 01 december 2012 15:22

iPad

Wie alleen woont zal ongetwijfeld weten dat het niet altijd eenvoudig is om elke dag een lekkere en gezonde eenpersoonsmaaltijd op tafel te zetten. Natuurlijk zou je de hele week kunnen genieten van die ene stamppot die je in het weekend hebt gemaakt, maar wie uit is op iets meer variatie zou ook eens Spooons for 1 kunnen proberen.

Spooons for 1 is een app die je wekelijks vier nieuwe recepten voorschotelt die stuk voor stuk voor één persoon te bereiden zijn. De app laat je ook een recept voor twee dagen bereiden, voor het geval je even niets in huis hebt of geen tijd hebt om te koken. Erg handig aan Spooons for 1 is dat de app automatisch een boodschappenlijstje maakt voor alle producten die je voor die week moet aanschaffen. Helaas is het niet mogelijk om dit lijstje nog naar eigen wens aan te passen.

De recepten van Spooons for 1 kun je twee weken gratis downloaden. Wanneer je meer recepten wil dan zal je hiervoor credits moeten aanschaffen.

Kortom

Spooons for 1 is de ideale app voor iedereen die alleen woont en graag gevarieerd wil eten. De app schotelt wekelijks vier originele recepten voor waarvoor automatisch een boodschappenlijstje wordt aangemaakt. Helaas kan dit lijstje niet worden aangepast.

Beoordeling: 8/10

Download Spooons for 1 in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Elke dag wat lekkers op tafel

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.