iPhone & iPad app: Automatisch songteksten bij je muziek

Door: Robin Smit | 05 oktober 2012 15:57

iPad

Heb je het ook wel eens dat je uit volle borst probeert mee te zingen met een liedje, maar eigenlijk geen flauw idee hebt wat je zingt? Het kunnen opzoeken van songteksten is hier een geweldige oplossing voor. Toch kan dit op je telefoon een beetje omslachtig zijn.

MusiXmatch zou hiervoor een handige oplossing kunnen zijn. De app scant automatisch de muziekbibliotheek op je iPhone en toont vervolgens direct de songtekst wanneer je een nummer afspeelt. Helaas lopen de songteksten niet automatisch mee wanneer een nummer wordt afgespeeld. Net als in de standaard muziek app op je iPhone, staan nummers gesorteerd op titel, artiest, album en playlist.

Ondanks dat de app veel nummers herkent en ook veel songteksten weet te vinden, is het gebruik van MusiXmatch nog een behoorlijk opgave. Zo werden tijdens het testen herhaaldelijk foutmeldingen gegeven en werden we min of meer verplicht om de app te delen met onze vrienden op Facebook.

Kortom

MusiXmatch is een op het eerste oog veelbelovende app die automatisch songteksten zoekt bij de muziek die op je iPhone staat. De vele foutmeldingen van de app en het opdringen tot delen maken MusiXmatch geen aanrader.

Beoordeling: 4/10

Download MusiXmatch in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Automatisch songteksten bij je muziek

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.