iPhone & iPad: Alles over jouw Social Media

Door: Robin Smit | 27 december 2012 14:10

iPad

Velen van ons zitten dagelijks op Facebook of Twitter. Toch is het maar de vraag of jij precies weet wat er daar gebeurt. Want wat is nu eigenlijk je populairste Tweet, wie is je trouwste vriend en hoe vaak heb je zelf een post geliked? Met Infomatic weet je het binnen de kortste keren.

Infomatic is een app die een koppeling maakt met je Facebook of Twitter account. Met behulp van de app is het vervolgens mogelijk om de meest uiteenlopende gegevens over die accounts te bekijken. Dit loopt uiteen van jouw populairste locatie tot het bekijken van je trouwste vriend.

De gegevens in Infomatic worden op een mooie manier weergegeven waarbij ook afbeeldingen onderdeel uitmaken van het overzicht. Hierdoor is de app, naast nuttig, ook nog eens heel leuk om te bekijken. Een klein nadeel van Infomatic is helaas wel dat de app slechts de gegevens van een korte periode ophaalt en dus niet kijkt naar jouw volledige Social Media historie.

Kortom

Infomatic is een leuke app die op een mooie manier de meest uiteenlopende gegevens over jouw Facebook en Twitter accounts weet weer te geven. Naast bijzonder handig is de app ook erg leuk om te gebruiken. Helaas zijn de gegevens niet gebaseerd op jouw volledige Social Media historie.

Beoordeling: 8/10

Download Infomatic in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad: Alles over jouw Social Media

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.