iPhone en iPad app: Geef je foto’s een persoonlijke touch

Door: Robin Smit | 01 april 2013 16:06

iPad

De foto’s die je op internet publiceert zijn niet zomaar foto’s. Het zijn kunstwerken die jouw leven illustreren en ervoor zorgen dat de dingen die je doet écht onvergetelijk zijn. Uiteraard verdienen deze foto’s de nodige aandacht. Repix geeft ze dat.

Repix is een app waarmee jij je kunt ontfermen over de nabewerking van je foto’s. Terwijl we de laatste tijd veel apps voorbij zien komen waarmee je simpelweg filters aan je foto’s kunt toevoegen, gooit Repix het over een iets andere boeg. In de app heb je namelijk de beschikking over verschillende effecten waarvan jij zelf precies kunt bepalen waar exact op jouw foto ze moeten worden toegepast. Hiervoor hoef je enkel het gewenste effect te selecteren en met je vinger over de foto te bewegen op de plek waar je het effect wil toepassen. Het mooie hierbij is dat de app automatisch rekening houdt met de contouren van het object dat je probeert te voorzien van het effect.

Wie Repix download kan direct aan de slag met verschillende tot de verbeelding sprekende effecten waaronder Posterize, Edger en Cartoonize. De app geeft je echter ook de mogelijkheid om andere leuke effecten bij te kopen. Voor iedereen die zijn foto’s tot een echt kunstwerk wil maken is dit absoluut aan te raden.

Kortom

Repix is een app waarmee jij jouw foto’s kan voorzien van leuke effecten. Erg leuk hierbij is dat je zelf kunt bepalen op welke specifieke plek op de foto je dit effect wil toepassen. Hiermee kun je foto’s volledig naar je eigen wens aanpassen.

Beoordeling 8/10

Prijs: Gratis

Download Repix in de AppStore

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl

0 Reactie(s) op: iPhone en iPad app: Geef je foto’s een persoonlijke touch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.