iPhone app: Persoonlijke assistent voor echte mannen!

Door: tessa-vermeulen | 07 juni 2012 09:06

iPad

Het is gewoon een feit, mannen zijn niet zo goed in het herinneren van dingen. Met name als het aankomt op data, weetjes en attenties betreffende een vrouw. Deze app, The Man App, is de redder in nood voor de vergeetachtige man.

In combinatie met deze app zijn er nog twee dingen die je nodig hebt: jijzelf en een vrouw. In eerste instantie vraagt de app om jouw relatie met de vrouw te definiëren. Is zij bijvoorbeeld je vriendin, vrouw of partner in spé? Direct werkt de app op je lachspieren, aangezien het met een jolig muziekje aangeeft dat dat het moeilijkste gedeelte was.

De homepagina geeft vervolgens aan wat de aankomende belangrijke data zijn, die echt niet vergeten mogen worden. Standaard heeft The Man App, Kerstmis, Valentijnsdag en 29 februari (Ladie's choice) ingevuld. De teller rechts bovenin het scherm telt de dagen tot het volgende evenement af.

Naast deze standaard kalender, kunnen natuurlijk ook persoonlijke data worden aangegeven. Via 'reminder' maak je eenvoudig een evenement aan zoals: haar verjaardag, de eerste kus, wanneer jullie zijn gaan samenwonen of zelfs wanneer je huisdier jarig is. Hierbij kan je direct aangeven hoeveel dagen van te voren je herinnert wil worden en hoe laat. Om echt op en top attent over te komen kan je ook nog de functie 'willekeurige acties van vriendelijkheid' aanmaken.

Kortom

De persoonlijke assistent, die The Man App biedt, is lachwekkend, maar daarnaast ook ontzettend handig. Het biedt mannen inspiratie voor romantische activiteiten, en zorgt ervoor dat geen datum meer vergeten wordt. Met name de iconen, de muziekjes en aanbevelingen zijn vermakelijk. Dus vrouwen, laat je verrassen

Beoordeling 9/10

Prijs: € 0,79

Download The Man App in de AppStore

0 Reactie(s) op: iPhone app: Persoonlijke assistent voor echte mannen!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.