iPhone app: Jouw eigen foto-magazine

Door: Robin Smit | 18 februari 2013 19:48

iPad

Foto’s delen doen we bijna allemaal, maar het blijft leuk om het toch net weer even op een andere manier te doen dan iemand anders. Ga je aan de slag met een collage of voorzie je jouw foto’s van een speciaal filter? Je kan het natuurlijk over een totaal andere boeg gooien. Maak je eigen magazine!

Dit is precies wat je kan doen met de app Beamr. Je selecteert jouw favoriete foto’s en voegt ze vervolgens samen tot een magazine. Hierbij kun je zelf de omslagfoto bepalen en de tekst die daarop komt. Bij het plaatsen van deze tekst ben je helaas beperkt tot het gebruik van een vastgesteld lettertype in de kleur wit. Hierdoor zullen magazines die gemaakt zijn met Beamr al snel op elkaar lijken.

Ook aan de verdere inhoud van het magazine kan je geen aanpassingen doen. Beamr zorgt er gelukkig wel voor dat de foto’s voor op weergave verschillende apparaten mooi worden geordend. Het enige dat jij nu nog moet doen is jouw magazine delen via bijvoorbeeld Facebook, Twitter of e-mail.

Kortom

Beamr is een leuke app waarmee je in een handomdraai een digitaal magazine maakt van jouw favoriete foto’s. Veel aanpassingen aan de vormgeving van het magazine kan je helaas niet doen, maar Beamr optimaliseert het wel direct voor verschillende apparaten. Hiermee is de app een leuke manier om foto’s te delen met vrienden.

Beoordeling 7/10

Download Beamr in de AppStore

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl.

0 Reactie(s) op: iPhone app: Jouw eigen foto-magazine

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.