iPhone app: Jouw contacten, altijd bij de hand

Door: Robin Smit | 05 maart 2013 12:33

iPad

Wie graag een goede administratie van zijn of haar contactpersonen bijhoudt zal het waarschijnlijk wel herkennen dat er soms behoorlijk wat tijd in het invoeren van de gegevens van deze contactpersonen kan gaan zitten. Met de nieuwe versie van Evernote Hello is dit nu verleden tijd.

Evernote Hello is een app die het mogelijk maakt om op een snelle, maar complete manier informatie over jouw contactpersonen bij te houden. Deze snelheidswinst begint al direct bij het invoeren van nieuwe contactpersonen. Zo hoef je hiervoor alleen het visitekaartje van de contactpersoon te fotograferen. Wil je liever al je bestaande contacten in een keer importeren dan kan dit ook door een koppeling met Facebook of Twitter te maken.

Evernote Hello maakt het nu verder mogelijk om voor alle contactpersonen bij te houden waar en wanneer je ze hebt gezien. Hiermee voldoet de app ook prima voor zakelijke gebruikers die bijvoorbeeld informatie over hun klanten willen onthouden. Hier komt nog eens bij dat alle gegevens automatisch worden gesynchroniseerd met Evernote en je dus nooit meer iets kwijt bent.

Kortom

Met Evernote Hello zet je in een handomdraai visitekaartjes om in digitale contactpersonen. De app maakt het verder mogelijk om informatie over ontmoetingen toe te kennen aan deze contactpersonen. Dit alles wordt automatisch gesynchroniseerd met Evernote zodat je niets meer iets kwijt bent en altijd toegang hebt tot jouw gegevens.

Beoordeling 8/10

Download Evernote Hello in de AppStore

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl

0 Reactie(s) op: iPhone app: Jouw contacten, altijd bij de hand

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.