iPhone app: Het nieuwe delen

Door: Robin Smit | 24 februari 2013 19:02

iPad

Eerst deelden we ons leven met behulp van teksten, toen kwamen de foto's en vandaag de dag zien we steeds meer video's online verschijnen. Leuk en aardig natuurlijk die video's, maar echt heel vriendelijk voor je mobiele dataverbruik is het natuurlijk niet. Dat moet toch beter kunnen?

"Ja, dat kan!" Moeten de makers van Vine hebben gedacht. Vine is een nieuwe manier om jouw leven te delen. In Vine maak je korte video's die veel doen denken aan de op het internet populaire GIF's. Dit zijn korte video's zonder geluid die zichzelf achter elkaar afspelen. Op deze manier is het mogelijk in enkele seconden een verhaaltje te vertellen.

In Vine maak je deze filmpjes door je vinger op het scherm te houden. Zolang je dit doet zal jouw video worden opgenomen, net zo lang totdat de maximale lengte van 6 seconden bereikt is. Je kan echter ook enkele keren het scherm loslaten waardoor je bijvoorbeeld een stop-motion of video met meerdere standpunten kunt maken. Deze verschillende mogelijkheden zorgen ervoor dat Vine een behoorlijk verslavende manier is om op een originele manier video's te maken. Jouw eindresultaten kun je delen op Facebook, Twitter, of het sociale netwerk van Vine zelf.

Kortom

Vine is een vernieuwende manier waarop jij jouw leven kan delen. Dit doe je aan de hand van korte video's die veel weg hebben van GIF's. De eindeloze mogelijkheden van Vine maken de app erg verslavend.

Beoordeling 8/10

Download Vine in de AppStore

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl

0 Reactie(s) op: iPhone app: Het nieuwe delen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.