iPhone app: Handige assistent voor je schulden

Door: Robin Smit | 13 mei 2012 08:59

Nieuws

Van schulden worden we allemaal niet vrolijk. Toch gebeurt het, mede door de economische situatie, steeds vaker dat we ons moeten onderdompelen in leningen om rond te kunnen komen. Bij het hebben van meerdere schulden kan het lastig zijn om het overzicht te behouden. Daarvoor is er nu de Debt Snowball+.

Debt Snowball+ is een app waarin verschillende schulden kunnen worden ingegeven. Hierbij kun je aangeven wat de totale schuld is, hoeveel je nu hebt afbetaald, wanneer en hoeveel je moet aflossen en wat het bijbehorende rentepercentage is. Debt Snowball+ maakt aan de hand van deze gegevens vervolgens een duidelijk overzicht van wat je nog moet betalen en wanneer. Wat met name erg handig is, is de functie om Debt Snowball+ te laten bepalen welke schulden je beter zo snel mogelijk kan aflossen om geld te besparen op de rentekosten.

Het instellen van Debt Snowball+ is in de eerste instantie een beetje onduidelijk, maar wanneer je eenmaal de juiste gegevens hebt ingevoerd creëert de app een prachtig overzicht waarin direct per categorie kan worden gezien hoe het met de schulden staat. Om zeker te weten dat de gegevens niet voor anderen zichtbaar zijn, is Debt Snowball+ te beveiligen met een wachtwoord.

Kortom

Debt Snowball+ is een handige en veilige manier om al je schulden overzichtelijk te houden. De app toont je in een oogopslag hoeveel schuld je nog hebt en laat ook zien wanneer je moet aflossen. Daarnaast kan de app je helpen met beslissen welke schulden je het best als eerste kunt aflossen.

Beoordeling 7/10

Prijs: €0,79

Download Debt Snowball in de AppStore

0 Reactie(s) op: iPhone app: Handige assistent voor je schulden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.