iPhone app: De zoektocht naar het lekkerste eten

Door: Robin Smit | 27 mei 2012 09:08

iPad

Stel je voor, je loopt ergens in een gezellige stad over straat en je krijgt ineens flinke trek. In je hoofd zie je jezelf al helemaal broodje tonijnsalade eten, maar je weet niet waar je die moet vinden. Met de app My Best Bite kun je voortaan eenvoudig zoeken naar de gerechten waar jij zin in hebt en de gelegenheden waar je deze kunt eten.

My Best Bite is een app waarin gebruikers maaltijden van verschillende eetgelegenheden kunnen opslaan en beoordelen. Hierbij kan een foto worden gemaakt van de betreffende maaltijd en worden aangegeven waar die maaltijd kan worden gekocht. In de app kan je zoeken op zowel locatie als op trefwoord. Zo kun je gemakkelijk zien welke maaltijden je bij jou in de buurt kan eten, maar ook specifiek zoeken op het type maaltijd. Het is ook mogelijk om maaltijden van anderen als favoriet toe te voegen.

Op het moment zijn er helaas nog erg weinig gebruikers actief op My Best Bite, waardoor er weinig maaltijd worden weergeven. Zo kan het wel eens zijn dat je volgens de app voor de dichtstbijzijnde maaltijd ruim 30 kilometer moet afleggen. In die gevallen is het nut van de app niet erg groot.

Kortom

My Best Bite is een app waarin gebruikers maaltijden van verschillende eetgelegenheden met elkaar kunnen delen. Vervolgens is het mogelijk om deze maaltijden op locatie of zoekterm te filteren, zodat je altijd een lekkere maaltijd kunt vinden. Helaas kent de app nog weinig gebruikers, waardoor er nu nog weinig maaltijden zijn toegevoegd aan de dienst.

Beoordeling 7/10

Prijs: Gratis

Download My Best Bite in de AppStore

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl.

0 Reactie(s) op: iPhone app: De zoektocht naar het lekkerste eten

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.