iPhone app: De perfecte verbruiksmonitor

Door: Robin Smit | 04 februari 2012 09:18

Nieuws

Soms is het wel eens handig om te weten hoe het met je belbundel staat, zodat je aan het einde van de maand niet ineens voor onverwachte verrassingen komt te staan.

De app 'tegoed' helpt je hierbij. naast het tegoed voor bellen, houdt de app ook rekening met het aantal sms berichten dat je nog kan versturen, je datagebruik en eventuele extra kosten. Het grote voordeel van de app is dat deze werkt met de account van je provider, waardoor de gegevens altijd kloppen en je deze niet zelf hoeft te resetten. Op het moment van schrijven biedt de app ondersteuning voor KPN, Vodafone, T-Mobile en Ben. Alle gegevens worden in een verrassend strakke en overzichtelijke interface weergegeven.

Erg handig aan de app is dat er automatisch een melding wordt gegeven wanneer je dreigt over je abonnement heen te gaan. Wanneer deze melding precies wordt gegeven, kan je zelf instellen.

Kortom

Tegoed is een app die op een duidelijke en overzichtelijke manier het tegoed binnen je telefoon abonnement weergeeft. Doordat de app werkt met de accounts van alle grote providers, is de informatie altijd correct. Wanneer je dreigt over je abonnement heen te gaan wordt er automatisch een melding afgegeven door de app.

Beoordeling 8/10

Bekijk Tegoed verder in iTunes (iPhone)

0 Reactie(s) op: iPhone app: De perfecte verbruiksmonitor

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.