iPhone app: De ideale muziekspeler voor in de auto

Door: tessa-vermeulen | 06 juni 2012 09:08

iPad

In de auto of op de fiets is het toch lichtelijk gevaarlijk als je op je telefoonscherm moet kijken voor het aanpassen van je muziek. Met de app CarTunes hoeft dit niet meer! Middels het swipen en aantikken van je scherm weet de app precies wat jij wil.

Start CarTunes en jouw muziek wordt direct ingeladen vanaf de telefoon. Middels de eenvoudige iconen bovenaan het scherm kan er snel gezocht worden. CarTunes sorteert jouw muziek op nummer, artiest, album, playlist en podcasts. Met name de albumlijsten zien er zeer fraai uit, aangezien ook de albumafbeeldingen worden ingeladen.

Kies een bepaalde map die je graag zou willen afspelen, en de muziek start meteen. Nu kan het swipen beginnen. Van nummer wisselen doe je middels horizontaal swipen. Wil je de track even pauzeren, dan tik je eenvoudigweg op het scherm. Vervolgens is het volume aan te passen door verticaal swipen. Dit zijn eigenlijk de belangrijkste functies.

Het mag gezegd worden dat CarTunes Music Player er zeer strak uitziet. De afbeeldingen worden in hoge kwaliteit weergegeven, de kleuren springen eruit. De app is naast muziek ook geënt op design, zo kan je bijvoorbeeld het lettertype aanpassen, zodat deze bij de sfeer van je muziek past. Echter, past dit wellicht niet bij het initiële idee van de app, je hoeft toch juist niet op je telefoonscherm kijken tijdens het autorijden?

Kortom

Deze app is zeker een aanrader voor gebruik in de auto of op de fiets. Wanneer je de aanwijzingen middels swipen kent, bedien je jouw muziek zeer gemakkelijk. Daarnaast ziet CarTunes er zeer stijlvol uit, maar dat is slechts een bijzaak.

Beoordeling 8/10

Prijs: €3,99

Download CarTunes Music Player in de AppStore

0 Reactie(s) op: iPhone app: De ideale muziekspeler voor in de auto

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.