iPhone app: Dé app om jezelf te motiveren

Door: Robin Smit | 03 april 2012 10:17

iPad

Misschien komt het je wel bekend voor. Je hebt het goede voornemen om elke dag te gaan hardlopen, maar in de praktijk komt het er niet zo van. Om je een klein beetje op weg te helpen is er de app You're On!

In You're On! krijg je de mogelijkheid om verschillende doelen voor jezelf te stellen. Deze doelen kun je selecteren uit een standaard lijst of je kan zelf doelen aanmaken. Wanneer je een doel voltooit zul je hier punten voor krijgen. Het sterke punt aan You're On! is dat vrienden die de app ook gebruiken kunnen zien hoeveel punten jij hebt gehaald en of jij je doelen dus waar maakt. Vind je dat een van je vrienden te weinig punten haalt, dan kan je hem ook doelen sturen.

Hiermee weet You're On! erg goed te motiveren voor dingen die je anders niet zou doen. De sociale druk die de app legt op het voltooien van doelen werkt erg positief.

Kortom

You're On! is een app waarmee je op een leuke manier wordt uitgedaagd om je doelen te behalen. Door een scoresysteem en de mogelijkheid om vrienden te motiveren bepaalde taken uit te voeren is dit een van de beste manieren om je te motiveren voor de dingen die je echt moet doen.

Beoordeling 9/10

Bekijk You're On! verder in iTunes (iPhone)

0 Reactie(s) op: iPhone app: Dé app om jezelf te motiveren

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.