iPhone app: Alle spelregels van sporten en spellen bij elkaar

Door: tessa-vermeulen | 31 maart 2012 09:04

Nieuws

Heb jij met vrienden ook weleens discussies over de regels van een bepaald spel of zit je toevallig een sport te kijken waarvan je de regels niet kent? Met de app Spelregels kan je binnen no-time op de hoogte zijn van de werkelijke spelregels.

De vormgeving van de app ziet er fraai uit, met een oud dambord als achtergrond en vier overzichtelijk tabbladen weet je als gebruiker direct waar je aan toe bent. De app geeft de spelregels onder drie verschillende categorieën: sportspellen, bordspellen en kaartspellen. In totaal worden de spelregels voor meer dan 120 spellen uitgelegd.

Het zoeken naar de spellen gaat gemakkelijk, aangezien de spellen op alfabetische volgorde staan weergegeven. Daarnaast heeft de app ook een zoekfunctie, rechtsboven in beeld. Wanneer je het spel hebt gevonden waar je de spelregels van zou willen weten, klik je het spel aan. Het volgende scherm geeft een foto van de sport, en de belangrijkste informatie over de spelregels.

Er is duidelijk rekening gehouden met de gebruiker van de app. Niet ieder detail van het spel wordt uitgelegd, wat de leesbaarheid van de teksten bevorderd. Het is de bedoeling dat je snel op de hoogte bent van de belangrijkste elementen van het spel.

Kortom

Spelregels is een zeer handige app en zeker een aanrader om aan te schaffen. Door middel van de zoekfunctie, vind je snel het gewenste spel. Daarnaast worden alleen de belangrijkste spelregels uitgelegd, waardoor de teksten niet langdradig zijn. Deze app biedt een breed aanbod spelregels, voor meer dan 120 spellen, gecategoriseerd in sportspellen, bordspellen en kaartspellen.

Beoordeling 8/10

Bekijk Spelregels verder in iTunes (iPhone)

0 Reactie(s) op: iPhone app: Alle spelregels van sporten en spellen bij elkaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.