iPhone 3GS krijgt mogelijk toch HDR

Door: Wouter Hoeffnagel | 30 september 2010 11:44

Nieuws

De HDR-fotofunctie komt misschien toch naar de iPhone 3GS. In de software development kit (SDK) voor het nog niet officieel uitgebrachte iOS 4.2 is een mogelijkheid verwerkt waarmee HDR-apps ontwikkeld kunnen worden. Dit meldt 9to5Mac.

In de SDK zijn twee iconen voor HDR aanwezig. Het gaat hierbij om een versie voor de iPhone 4 met Retina Display en voor een iPhone zonder Retina Display. Deze laatste variant is bedoeld voor de iPhone 3GS aangezien andere modellen van de iPhone geen camerahardware aan boord hebben die geschikt is voor HDR.

Dit leidt 9to5Mac af van de manier waarop de iconen zijn gelabelled. Apple plaatst normaal gesproken namelijk “@2x” voor het woord iPhone als het om een iPhone met Retina Display gaat en laat deze markering geheel achterwege als het om een toestel zonder dit scherm gaat.

Het is overigens niet met zekerheid te zeggen of HDR daadwerkelijk naar de 3GS gaat komen. Het is ook mogelijk dat Apple HDR in eerste instantie wel op de 3GS toegankelijk wilde maken, maar dit plan later heeft geschrapt.

De iconen in de SDK (bron 9to5Mac)

0 Reactie(s) op: iPhone 3GS krijgt mogelijk toch HDR

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.