iPad app: Live televisie kijken op je iPad

Door: Robin Smit | 16 april 2012 09:07

Nieuws

De tijd waarin er slechts een televisie in een huis aanwezig was, is alweer even achter ons. Mensen die televisie kijken met interactieve televisie van KPN en in het bezit zijn van een iPad kunnen nu helemaal hun lol op met de iTV app van KPN.

Met deze app is het namelijk mogelijk om op je iPad televisie te kijken. Hierbij zijn de belangrijkste Nederlandse zenders met een klik op de knop te bekijken. Het navigeren door de zenders gebeurt met behulp van een gemakkelijk te gebruiken interface. Wanneer een zender wordt gestart, kan deze fullscreen worden bekeken, of in een kleiner scherm met onder andere informatie over het programma daarnaast.

Naast de mogelijkheid om televisie te kijken, kan met de app ook een overzichtelijk tv-gids worden geraadpleegd. Alhoewel het in de app ook mogelijk is om de opnames op je iTV abonnement in te zien en te kijken welke films er 'on demand' kunnen worden gekeken, is er helaas niet de mogelijk deze ook daadwerkelijk te bekijken. Een ander nadeel aan de app is dat het alleen mogelijk is om deze thuis te gebruiken.

Kortom

iTV Online is een handige app waarmee het mogelijk wordt om televisie te kijken op de iPad. De app werkt erg goed, maar heeft helaas enkele kleine nadelen. Een hiervan is het ontbreken van de mogelijkheid om opgenomen programma's te bekijken.

Beoordeling 8/10

Bekijk KPN iTV Online verder in iTunes (iPad)

0 Reactie(s) op: iPad app: Live televisie kijken op je iPad

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.