iPad app: Kom dichter bij de wilde dieren

Door: Robin Smit | 14 maart 2013 22:05

iPad

Het Wereld Natuur Fonds doet al vele jaren haar best om de natuur op onze aarde te beschermen. Hoe kan je dit nu beter doen dan aan zo veel mogelijk mensen laten zien hoe mooi die natuur wel niet is? Met WWF Together wordt dit snel duidelijk.

WWF Together is een iPad app die ‘s werelds meest indrukwekkende dieren een podium geeft. Hieronder vallen onder andere reuzenpanda’s, olifanten, tijgers en ijsberen. In de app heeft ieder dier een eigen sectie die bestaat uit verschillende schermen met informatie over deze dieren. Deze schermen zijn virtueel onder- en naast elkaar geplaatst waardoor je op een mooie manier door alle informatie heen kan navigeren.

Deze informatie varieert van foto’s tot feiten en leuke weetjes over de dieren. Dit alles is op een prachtige manier uitgewerkt waardoor de app je werkelijk in zijn greep houdt. Zo zal je jouw iPad niet snel neerleggen voor je alle wilde dieren gezien hebt. Door het fijne gebruik van de app en de leerzame informatie zou WWF Together ook geweldig dienst kunnen doen binnen het onderwijs. Helaas is de informatie in de app nu nog alleen in het Engels beschikbaar. Dit kan zeker voor het basisonderwijs een drempel zijn.

Kortom

WWF Together is een prachtige app die je een kijkje in de keuken geeft in het leven van de meest indrukwekkende wilde dieren. De app heeft een fijne navigatie en biedt relevante informatie op een mooie manier. De app zou goed dienst kunnen doen in het onderwijs, maar helaas is alle informatie alleen in het Engels beschikbaar.

Beoordeling 9/10

Prijs: Gratis

Download WWF Together in de AppStore

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl

0 Reactie(s) op: iPad app: Kom dichter bij de wilde dieren

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.