iPad app: Ben jij toe aan een frisse agenda voor je iPad?

Door: Robin Smit | 27 april 2012 08:55

Nieuws

De ingebouwde agenda die standaard bij de iPad wordt geleverd is een degelijke agenda die voor de niet al te veeleisende gebruiker prima voldoet. Nu valt over smaak niet te twisten, maar als je een keer aan iets nieuws toe bent is de app iPlan een goede optie.

iPlan is een agenda voor de iPad die automatisch alle gegevens uit je standaard agenda ophaalt. Het is dus niet nodig om agenda's opnieuw handmatig toe te voegen. iPlan weet zich erg te onderscheiden door een bijzonder fris en overzichtelijk uiterlijk. De interface oogt erg minimalistisch maar huist toch de nodige functies waaronder een goed doordachte dagweergave. Hierop worden in een scherm de dag, alle komende afspraken en een venster voor memo's weergegeven.

Het uiterlijk van iPlan is verder tot op bepaalde hoogte aan te passen door het gebruik van verschillende thema's. Ook kunnen er in de app gemakkelijk nieuwe deelagenda's worden aangemaakt. Een extra optie van de app is de mogelijkheid om ook een subtiel weerbericht weer te geven, maar helaas lijkt dit niet in Nederland te werken.

Kortom

iPlan is een frisse vervanger voor de standaard agenda op de iPad. De app is bijzonder overzichtelijk en oogt minimalistisch. Toch huist in de app enkele leuke functies, zoals de mogelijkheid tot het toevoegen van gedepersonaliseerde agenda's, een handige dagweergave en de mogelijkheid om ook een weerbericht weer te geven. Helaas werkte deze laatste optie niet tijdens het testen van de app.

Beoordeling 8/10

Prijs: €1,59

Bekijk iPlan verder in iTunes (iPad)

0 Reactie(s) op: iPad app: Ben jij toe aan een frisse agenda voor je iPad?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.