iPad 2 is beste tablet volgens Consumer Reports

Door: jalmar-westerhoff | 06 april 2011 11:59

Nieuws

Onlangs heeft Consumer Reports, een van de grootste consumentenorganisaties in Amerika, de iPad 2 uitgeroepen tot beste tablet. De iPad nam het o.a. op tegen de Motorola Xoom en de Samsung Galaxy Tab. Consumer Reports roept 2011 net als Apple uit als het jaar van iPad 2.

Alle tablets werden op 17 punten getest. De punten hadden o.a. te maken met resolutie van het beeldscherm, batterijduur, draagbaarheid en de mogelijkheden van het apparaat zelf. Ook is gekeken naar de snelheid van de tablets, bijvoorbeeld tijdens het spelen van Angry Birds. De iPad scoort volgens Consumer Reports op alle terreinen het best. De Motorola Xoom zou het dichtst in de buurt van de iPad komen.

Apple kan tevreden zijn met het oordeel. Eerder (in een andere test) koos de bond voor een andere beste smartphone. Consumer Reports tilde zwaar aan de "problemen" met de antenne van de iPhone 4 waardoor het toestel niet won. Over de iPad is de bond beter te spreken. Het 32GB Wi-Fi 3G model van de iPad 2 werd gezien als beste binnen de Apple linie.

Lees hier de bevindingen van Consumer Reports.

0 Reactie(s) op: iPad 2 is beste tablet volgens Consumer Reports

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.