iOS 7: Is dit wat Apple voor ons in petto heeft?

Door: Elmar Rekers | 08 april 2013 07:31

Mac

Een sterke stroom geruchten van de afgelopen weken lijkt erop te wijzen dat Apple met iOS 7 meer dan enkel een verbeterde versie van iOS 6 wil neerzetten. Apple zelf rept uiteraard met geen woord over de toekomstplannen voor dit OS, maar designer en Apple-kenner Frederico Bianco heeft alle geruchten eens grondig geanalyseerd en deze verwerkt in een indrukwekkende conceptvideo.

Enkele dagen geleden doken er berichten op dat de ontwikkeling van iOS 7 enige vertraging zou hebben opgelopen. Apple zou zelfs een flink aantal OS X-ontwikkelaars op iOS 7 hebben gezet. Het is het zoveelste teken aan de wand dat Apple met zijn nieuwe besturingssysteem voor iPhone, iPad en iPod touch een aantal grote wijzigingen gaat doorvoeren.

iOS 7 op iPhone en iPad

In onderstaande video toont Bianco, op basis van de laatste geruchten, hoe iOS 7 er op de iPhone en iPad mogelijk uit gaat zien. Zo zien we onder meer widgets voorbij komen en is er eindelijk een snel toegankelijk instellingenmenu beschikbaar.

Komt de visie van Bianco overeen met jouw ideeën over de toekomst van iOS? Of moet Apple zich juist niet laten leiden door zijn ‘open’ aardsrivaal Android?

[youtube]JdW4qNeFkBk[/youtube]

0 Reactie(s) op: iOS 7: Is dit wat Apple voor ons in petto heeft?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.