iOS 6 is vanaf 19 september beschikbaar

Door: Wouter Hoeffnagel | 12 september 2012 20:49

iPad

iOS 6 is vanaf 19 september te downloaden. Het nieuwe besturingssysteem is onder andere uitgerust met Apple's eigen kaartenapp, die de Google Maps-app gaat vervangen.

Dit kondigde Apple vanavond aan op een evenement in San Francisco. iOS 6 is beschikbaar op de iPhone 3GS, 4 & 4S, de iPad 2 en derde generatie iPad en de iPod touch. Voor al deze apparaten kun je het nieuwe besturingssysteem vanaf 19 september downloaden. Het besturingssysteem is uiteraard ook beschikbaar op de nieuwe iPhone 5 en vijfde generatie iPod touch.

Passbook

iOS 6 is uitgerust met een aantal nieuwe features, waaronder Passbook. Passbook is een app waarin je bijvoorbeeld coupons, vliegtickets, bioscoopkaartjes en andere informatie kunt opslaan. De app helpt je dus overzicht te houden over alle kaartjes die je bij je draagt.

Een andere nieuwe feature is Shared Photostreams, waarmee je je photostreams via iCloud kunt delen met vrienden en bekenden. Je foto's verschijnen hierdoor dus niet langer alleen automatisch op je eigen apparaten, maar ook op die van vrienden.

Update voor Siri

Siri heeft daarnaast een grote update gekregen. De spraakherkenningstechnologie kan vragen over onder andere sport en films beantwoorden. Helaas ondersteunt Siri nog steeds geen Nederlands, waardoor wij in Nederland weinig aan de nieuwe features hebben.

0 Reactie(s) op: iOS 6 is vanaf 19 september beschikbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.