iOS 6 beschikbaar voor de iPhone, iPad en iPod touch

Door: Wouter Hoeffnagel | 19 september 2012 19:01

iPad

iOS 6 is beschikbaar via de functie Software-update in iOS en iTunes. Het nieuwe besturingssysteem is geschikt voor de iPhone 3GS, 4 en 4S, iPad 2 en derde generatie iPad en iPod touch van de vierde generatie.

De nieuwste variant van het iOS-besturingssysteem beschikt over meerdere nieuwe features. Zo vervangt Apple's eigenkaarten app op basis van TomTom-kaarten de app Google Maps, die voorheen als native app op iOS aanwezig was. Een andere nieuwe feature is Shared Photostreams, waarmee je je photostreams via iCloud kunt delen met vrienden en bekenden.

Passbook

Passbook is een andere nieuwe features die in iOS 6 wordt geïntroduceerd. Passbook is een app waarin je informatie als coupons, bioscoopkaartjes, vliegtickets kunt opslaan. De app helpt je dus het overzicht te houden over alle kaartjes die je bij je draagt.

Siri is tot slot uitgebreid met nieuwe informatie. De spraakherkenningstechnologie kan nu vragen beantwoorden over onder andere sport en films. Helaas hebben wij hier in Nederland weinig aan, aangezien Siri nog steeds de Nederlandse taal niet ondersteunt.

Grote drukte

Ga je iOS 6 gelijk downloaden? Hou er dan rekening mee dat miljoenen iOS-gebruikers op dit moment hetzelfde doen. Het is dus mogelijk dat het downloaden tijdelijk niet mogelijk is. Probeer het in dit geval op een later moment opnieuw.

0 Reactie(s) op: iOS 6 beschikbaar voor de iPhone, iPad en iPod touch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.