IOS 5 media-event in april?

Door: jalmar-westerhoff | 09 maart 2011 15:13

Nieuws

De Duitse site Macerkopf.de bericht vandaag over een media-event dat Apple volgende maand gepland zou hebben. Het zou gaan om de introductie van IOS 5 en het vernieuwde MobileMe. De site denkt dat het evenement op 14 of 15 april gehouden gaat worden.

Geruchten over een nieuw Apple media-event gaan al langer de ronde. Verwacht werd dat Apple, tijdens de introductie van iPad 2 vorige week, er wel iets over door zou laten schemeren. Dit is toen niet gebeurd. Waar de Duitse site precies haar berichtgeving op baseert is niet helemaal duidelijk. Een onderbuikgevoel?

Volgens de site gaat Apple binnenkort de uitnodigingen voor het evenement versturen. Op het event zouden de nieuwe functies van IOS 5 worden getoond. In eerste instantie zou het gaan om een beta versie voor software ontwikkelaars, en zal IOS 5 na de release van de iPhone 5 (in juli) beschikbaar zijn. Een ander onderwerp van het event zou gaan over MobileMe. Apple heeft plannen dat te veranderen in een systeem dat heel erg makkelijk media naar andere IOS-apparaten streamt.

Of Macerkopf.de echt gelijk heeft weten we op dit moment nog niet, dat zal nog moeten blijken. Het lijkt echter een logische stap voor Apple. Voorgaande jaren introduceerde Apple elke volgende grote versie van IOS ook in april.

Kijk ook op Macerkopf.de

0 Reactie(s) op: IOS 5 media-event in april?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.