IOS 5, Mac OS X Lion en iCloud worden maandag gepresenteerd

Door: jalmar-westerhoff | 31 mei 2011 15:06

Mac

Zojuist heeft Apple een persbericht verzonden waarin IOS 5, Mac OS X Lion en iCloud worden aangekondigd. Apple zal aanstaande maandag tijdens de WWDC de nieuwe software introduceren. Het evenement zal om 19.00 uur Nederlandse tijd worden geopend met een keynote van Steve Jobs en een team Apple leidinggevenden.

De geruchten gingen natuurlijk al langer rond, maar nu is het officieel aangekondigd: IOS 5, Mac OS X Lion en iCloud worden maandag gepresenteerd. Op Macworld zullen we hoe dan ook verslag doen van deze gebeurtenis, meer informatie volgt nog.

Tijdens de WWDC zullen Apple engineers meer dan honderd technische lezingen houden. Afkomstig uit het persbericht:

"Ontwikkelaars van software voor de Mac kunnen zien hoe ze met behulp van de nieuwste technologieën en mogelijkheden van Mac OS X Lion kwalitatief hoogwaardige Mac-programma's kunnen ontwikkelen. Ontwikkelaars van mobiele apps kunnen tijdens de conferentie kennismaken met de nieuwste innovaties en mogelijkheden van iOS en leren hoe ze de functionaliteit, prestaties en vormgeving van hun apps ingrijpend kunnen verbeteren. Alle ontwikkelaars kunnen hun eigen code meenemen naar de sessies en samen met Apple engineers aan hun apps werken.

Meer informatie over de WWDC van Apple? Klik hier.

Zodra er meer nieuws te melden is over de WWDC lees je het op MacWorld.

0 Reactie(s) op: IOS 5, Mac OS X Lion en iCloud worden maandag gepresenteerd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.