Internet Recovery nu ook voor MacBook Pro beschikbaar

Door: Wouter Hoeffnagel | 15 september 2011 14:43

Nieuws

Apple heeft een firmwareupdate uitgebracht voor de MacBook Pro. De firmwareupdate moet een aantal problemen met de ondersteuning van de Thunderbolt Display op de MacBook Pro verhelpen. Daarnaast is het met de nieuwe firmware mogelijk over internet Mac OS X Lion te herstellen.

De herstelfunctionaliteit Internet Recovery helpt volgens Apple gebruikers die met hun Mac tegen niet alledaagse problemen aanlopen. Denk hierbij aan het crashen van je harde schijf of het installeren van een harde schijf zonder dat hier OS X op staat. Met behulp van de herstelfunctionaliteit download de MacBook Pro de herstelbestanden rechtstreeks van een Apple-server.

Om gebruik te maken van de herstelfunctionaliteit moet de MacBook Pro via een breedbandverbinding met het internet zijn verbonden. De feature is niet nieuw, aangezien hij standaard in nieuwe MacBook Air's en Mac mini's wordt ingebouwd. Wel is het opvallend dat Apple met de firmwareupdate de feature ook op de MacBook Pro uit begin 2011 beschikbaar stelt.

Internet Recovery op een MacBook Air

0 Reactie(s) op: Internet Recovery nu ook voor MacBook Pro beschikbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.