Guitar! by Smule: Gitaar spelen voor iedereen

Door: Robin Smit | 24 mei 2013 12:19

iPad

Dat een iPhone of iPad prima kan dienst kan doen als digitaal instrument wisten we al even. Hierbij geldt echter wel dat je zonder ervaring met echte instrumenten waarschijnlijk niet ver komt met de apps die dit mogelijk maken. Gelukkig is dat met Guitar! by Smule niet het geval, want nu kan iedereen gitaar spelen.

Guitar! by Smule is een app waarmee je virtueel gitaar kan spelen. Hierbij is het mogelijk om een van de bekende nummers in de app te spelen, maar wanneer je liever iets anders speelt kan dit ook. Het spelen van bekende nummers kan je doen op drie verschillende moeilijkheden. Zo hoef je op het laagste niveau alleen noten aan te slaan, terwijl je op de hogere niveau’s ook akkoorden zult moeten selecteren. Hiermee is de app zowel leuk voor beginners als uitdagend voor ervaren spelers.

Wanneer je Guitar! by Smule installeert heb je één bekend nummer tot je beschikking. Met het spelen van dit nummer kan je punten verzamelen waarmee je weer nieuwe nummers en nieuwe gitaren kan aankopen. Een grappig detail bij deze nummers is dat de gezongen teksten die je hoort tijdens het spelen niet van de originele artiesten zijn, maar van gebruikers de app Sing! Karaoke. Deze app is afkomstig van de makers van Guitar! by Smule.

Kortom

Guitar! by Smule is een leuke app waarmee je zelf gitaar kan spelen. Hierbij kan je meespelen met bekende nummers, maar je kan ook zelf je creativiteit de vrije loop laten gaan. Door de verschillende niveau’s heeft de app voor iedere gebruiker wat te bieden.

Beoordeling 7/10

Prijs: Gratis

Beschikbaar voor: iPhone & iPad

Getest op: iPhone

Download Guitar! by Smule in de AppStore

0 Reactie(s) op: Guitar! by Smule: Gitaar spelen voor iedereen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.