Gratis hoesjes-actie voor iPhone 4 stopt vandaag

Door: Wouter Hoeffnagel | 30 september 2010 12:12

Nieuws

Apple stopt vanaf vandaag met het weggeven van gratis beschermhoezen voor de iPhone 4. Mensen die voor of op 30 september 2010 een iPhone 4 hebben gekocht kunnen gebruik maken van de actie. De actie was bedoeld om antenneproblemen van de iPhone 4 te verhelpen.

De problemen kunnen ontstaan zodra de gebruiker tijdens het bellen de metalen rand van de iPhone aanraakt. Apple stopt overigens niet in zijn geheel met het weggeven van de hoesjes, maar maakt je flink moeilijker om nog een gratis hoes te krijgen.

Zo moet je nu telefonisch contact hebben gehad met de klantenservice en de tips die zij geven hebben uitgevoerd. Mocht je na verloop van tijd nog steeds problemen hebben en weer contact opnemen met Apple krijg je alsnog een gratis hoes thuis gestuurd. De procedure is echter tijdrovend, waardoor naar verwachting maar weinig mensen gebruik zullen maken van de nieuwe regeling.

Heb jij onlangs een iPhone 4 aangeschaft en heb je te maken met de antenneproblemen? Download dan de iPhone 4 Case Program-app en bestel nog snel een gratis beschermhoes.

0 Reactie(s) op: Gratis hoesjes-actie voor iPhone 4 stopt vandaag

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.