Google belooft 'geweldige Google Maps-ervaringen' op iOS

Door: Wouter Hoeffnagel | 23 juni 2012 20:32

iPad

Apple kondigde onlangs aan met iOS 6 af te stappen van Google Maps als standaard kaartenapp. Dit betekent echter niet dat Google zich niet langer zal richten op Apple's mobiele platform. Een senior vice president (SVP) van Google belooft dat het bedrijf 'geweldige ervaringen' gaat leveren op het platform.

Jeff Huber, SVP van de 'Commerce & Local'-afdeling van Google, bevestigt dit op Google+ aan een Google Maps-gebruiker. De gebruikers plaatste een comment op een foto van de Street View-tentoonstelling in het Computer History Museum op Huber's profiel op Google+. In de comment stelt de gebruiker dat niet iedere iPhone-, iPod- of iPad-gebruiker over wil stappen op Apple's kaartenapp. De gebruiker zegt dan ook dat gebruikers een goede Google Maps-app nodig zullen blijven hebben.

Onduidelijkheid

In de reactie laat Huber weten dat Google er naar uitkijkt geweldige Google Maps-ervaringen te leveren op het iOS-platform. Wat Google precies voor ons in petto heeft laat Huber echter in het midden en is dus nog onduidelijk.

Apple kondigde op het Worldwide Developer Conference aan een overeenkomst met TomTom te hebben gesloten voor het leveren van kaarten. De kaartenapp van Apple is voorzien van een 3D-modus, die mogelijk wordt gemaakt met technologie die door de overname van C3 Technologies in de handen van Apple kwam.

Via: TheNextWeb

0 Reactie(s) op: Google belooft 'geweldige Google Maps-ervaringen' op iOS

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.