Goedkopere en lichtere iMac voor onderwijsinstellingen

Door: Wouter Hoeffnagel | 08 augustus 2011 14:21

Mac

Apple heeft een lichtere variant van de iMac geïntroduceerd voor onderwijsinstellingen. Het apparaat heeft een 3,1GHz dual-core Intel Core i3-processor en 2GB aan intern geheugen. Onderwijsinstellingen kunnen het apparaat aanschaffen voor 999 dollar. De aanbieding is nog niet beschikbaar in Nederland.

MacRumors heeft van een bron de specificaties van de nieuwe iMac ontvangen. Deze staan nog niet in zijn geheel op de Amerikaanse website van Apple vermeld. De iMac van 999 dollar heeft een 21,5 inch scherm, een 250GB harde schijf en een AMD Radeon HD 6750-videokaart. Het apparaat wordt geleverd met Mac OS X Lion.

De goedkoopste iMac die voor consumenten beschikbaar is kost 1199 dollar of 1149 euro. Studenten zijn 1149 dollar of 1080,52 euro kwijt. Voor dit geld krijg je een 21,5 inch machine met 2,5GHz quad-core Intel Core i6-processor. De iMac wordt standaard geleverd met 500GB harde schijf en 4GB intern geheugen.

De aanbieding is momenteel alleen beschikbaar in de Amerikaanse Apple Store. Het is niet duidelijk of Apple de goedkopere iMac ook in Nederland gaat introduceren. Helaas kunnen individuele studenten geen gebruik maken van de aanbieding.

De iMac voor onderwijsinstellingen (bron: MacRumors)

0 Reactie(s) op: Goedkopere en lichtere iMac voor onderwijsinstellingen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.