Game-sectie op Apple-website verschenen

Door: Wouter Hoeffnagel | 21 september 2010 11:59

Nieuws

Apple heeft op haar website een game-sectie ingericht. Op de pagina kun je informatie vinden over games die geschikt zijn voor de Mac. Daarnaast kun je trailers bekijken, spellen kopen, systeemvereisten opzoeken en hardware zoeken die geschikt is voor het gamen.

Ook is het mogelijk via de sectie de soundtrack van een spel te vinden. Apple stuurt je hierbij door naar de iTunes-winkel, waar je het album of een los nummer kunt kopen. In het gedeelte 'Getting Started' kun je handleidingen vinden voor bijvoorbeeld het upgraden van spellen, online gamen, cheats of de geschiedenis van een spel. Ook kun je hier informatie krijgen over het zelf ontwikkelen van games. Het aanschaffen van spellen loopt via de Apple Store.

Voor de iPod heeft Apple een aparte pagina ingericht waarop je alleen spellen kunt vinden die geschikt zijn voor het apparaat. Deze spellen koop je vervolgens via de App Store.

Apple heeft officieel ook een Nederlandse-variant van de game-pagina gemaakt. Deze pagina zit echter vol met bugs. Zo werkt het merendeel van de links niet en zijn er nagenoeg geen teksten in het Nederlands te vinden.

0 Reactie(s) op: Game-sectie op Apple-website verschenen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.