Frontback: Twee foto’s maken één

Door: Robin Smit | 05 augustus 2013 14:53

iPad

Een foto laat je altijd maar een kant van het verhaal zien, namelijk de kant van datgene dat op de foto te zien is. Zo zullen mensen die de foto bekijken nooit weten wat er aan de andere kant van de lens gebeurt. Met Frontback breng je nu echt alles in beeld.

Frontback is een app waarmee je foto’s kan maken. Nu is er iets bijzonders aan de hand met deze foto’s, want elke foto die je maakt met de app bestaat namelijk uit twee losse foto’s. Hierbij maak je eerst een foto met de camera aan de achterkant van je iPhone en vervolgens een met de camera aan de voorkant.

Deze manier van fotograferen levert originele foto’s op die net iets meer vertellen dan normale foto’s. Zo kan je bijvoorbeeld een foto van een situatie en jouw reactie hierop samenvoegen. Dit is echter maar een voorbeeld van de vele mogelijkheden die de app je biedt. In de app kan je gelukkig al een kijkje nemen tussen de creaties van andere Frontback gebruikers.

De foto’s die je maakt met Frontback deel je eenvoudig via Facebook of Twitter, waarbij het ook mogelijk is om direct vanuit de app vrienden te taggen. Helaas mis ik wel de mogelijkheid om foto’s nog te voorzien van een leuke tekst of een sfeerverhogende filter.

Kortom

Frontback is een app waarmee je foto’s kan maken die bestaan uit twee losse foto’s. Hierbij maak je zowel een foto met de camera aan de voor- als achterkant van je iPhone. Dit levert zeeën aan creatieve mogelijkheden op. Helaas missen we wel de mogelijkheid om ook filters of teksten aan afbeeldingen toe te voegen.

Beoordeling 8/10

Prijs: Gratis

Beschikbaar voor: iPhone

Download Frontback in de App Store

0 Reactie(s) op: Frontback: Twee foto’s maken één

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.