Film over Steve Jobs verschijnt eind dit jaar

Door: Wouter Hoeffnagel | 15 april 2012 20:48

Mac

De opnames voor de film over Steve Jobs van regiseur Joshua Michael Stern gaan volgende maand van start. De film moet in het vierde kwartaal van dit jaar op het witte doek verschijnen.

Dit zegt de producent van de film, Mark Hulme van Five Star Institute, in een interview met Neowin. De film draagt momenteel de werktitel 'Jobs: Get Inspired'. Begin deze maand gingen geruchten dat Ashton Kutcher de rol van Steve Jobs gaat vertolken. Hulme bevestigt in het interview dat Kutcher de hoofdrol op zich neemt.

Vertrek bij Apple

De producent zegt dat de commotie die ontstond nadat Jobs zijn vertrek bij Apple aankondigde de aanleiding was voor de film. Samen met zijn team zou Hulme direct na de aankondiging zijn begonnen met het schrijven van het script.

De film wordt niet gebaseerd op één enkele bron, maar op een 'gezonde hoeveelheid bronnen'. Binnen deze groep zouden zich belangrijke bronnen bevinden die Jobs persoonlijk hebben gekend. Ook laat Hulme weten dat hij verwacht dat de familie, vrienden en fans van Jobs de film zullen waarderen, aangezien het een nauwkeurig en inspirerend beeld van het leven van Jobs zou geven.

Via: AppleInsider

0 Reactie(s) op: Film over Steve Jobs verschijnt eind dit jaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.